Deelnemen aan een van onze brocante fairs?
2020 
 
Alle stands dienen er verzorgd en kwalitatief goed uit te zien. Het kan zijn dat wij u om een foto van een ingerichte stand vragen om een indruk van uw presentatie te krijgen.
Geen catering, geen food, geen verkoopwagens, geen eigen tenten of -kramen, geen braderie handel. Kleding is al voldoende aanwezig.
Ons hoofd thema is brocante naast brocante is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor stands met landelijke decoratie, bloemwerk, huis- en tuindecoratie, vachten, meubelen, kleding, delicatessen...etc...

Orvelte is een prachtig brinkdorpje(autovrij) in Midden-Drenthe. De monumentale panden zijn veelal riet gedekt. U vindt er leuke winkeltjes, diverse attracties, gezellige horeca en terrassen. Tevens kunt u tijdens het seizoen een rondrit per paardentram maken. De klinkerweggetjes en flinten geven het dorp extra charme. De fairs vinden plaats op de Brink in hartje Orvelte. Onze vaste fair band Unicorn verzorgd de muzikale omlijsting. Wij zijn zuinig op onze standhouders. Tijdens de fair en op-en afbouw gratis koffie en thee voor standhouders. Op zaterdag vanaf 17.00 uur gaan we met alle standhouders borrelen, bijpraten en hapjes eten. Door deze formule zijn we in Orvelte altijd één grote familie. Sfeer gegarandeerd! is ons motto.


Klik op onderstaande link en vul het inschrijfformulier volledig in.
https://www.live.cloudformz.com/C-201306011553333749-201306011553336838/