Deelnemen aan een van onze brocante fairs?
2022


 
Alle stands dienen er verzorgd en kwalitatief goed uit te zien. Het kan zijn dat wij u om een foto van een ingerichte stand vragen om een indruk van uw presentatie te krijgen.
Geen catering, geen food, geen verkoopwagens, geen eigen tenten of -kramen, geen parasols, geen braderie of markt handel zoals zonnenbrillen etc.  Kleding is al voldoende aanwezig evenals worst, kaas, olijven, noten, zalm, tassen, sieraden en vachten hiervoor werken wij met vaste standhouders.
Ons hoofd thema is brocante, naast brocante is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor stands met landelijke decoratie, bloemwerk, huis- en tuindecoratie, meubelen, delicatessen...etc...

Orvelte is een prachtig brinkdorpje(autovrij) met een beschermd dorpsaanzicht in Midden-Drenthe. De monumentale panden zijn veelal riet gedekt. U vindt er leuke winkeltjes, diverse attracties, gezellige horeca en terrassen. De klinkerweggetjes en flinten geven het dorp extra charme. De fairs vinden plaats op de Brink in hartje Orvelte. Wij zijn zuinig op onze standhouders. Tijdens de fair en op-en afbouw gratis koffie en thee voor standhouders. Op zaterdag vanaf 17.00 uur gaan we met alle standhouders bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Door deze formule zijn we in Orvelte altijd één grote familie. Sfeer gegarandeerd! is ons motto. Kijk op www.orvelte.net voor informatie over Orvelte. Voor onze fairs maken wij veel promotie zowel in vakbladen als Liefde voor Brocante, Ariadne brocante special... kranten, online specials, facebook en insta.


Klik op onderstaande link voor het inschrijfformulier fairs 2022
https://www.live.cloudformz.com/C-202011181806527231-20201118180652527/