Winterfair Orvelte 2020 ondervoorbehoud wegens Covid19

De Winterfair in Orvelte is een favoriete fair bij zowel bezoekers als standhouders. Het brocante gehalte is heel hoog. Een vleugje kerst zal niet ontbreken maar let wel! Het is een Winterfair. De geur van dennengroen, gluhwein en warme chocolademelk lokt u naar onze verwarmde horeca tent. De Winterfair staat bekend om zijn mooie stands welke allen fraai verlicht worden. 
De leukste houten meubeltjes, sieraden, vintage, kleding, hoge dosis brocante, vers gerookte zalm, vers gebrande noten, delicatessen als olijven, worsten in alle soorten, veel kramen met de mooiste deur kransen en decoratie voor de december maand, tassen, handgemaakte accessoires...etc...Sfeer gegarandeerd is ons motto....
Natuurlijk houden we rekening met het akelige Corona virus. Er is een verplichte route op de Brink. Tijdens de zomerfair uitgeprobeerd en dat is prima verlopen. Ook houden we allemaal wat afstand en ontsmetten we regelmatig onze handen. Verder alleen maar genieten van al het moois en de sfeer.

Graag tot ziens in ons mooie Orvelte. Reserveren kan niet maar kom op tijd dat is onze tip. Neem contant geld mee want Orvelte heeft geen pinautomaat en de mobile ontvangst is zeer matig. Cash is more!!

Winterfair Orvelte
Zaterdag 28 & zondag 29 november 2020
10.00-17.00 uur
entree 5 euro v.a. 12 jr.
Brink Orvelte