Kerstmarkt Orvelte 2021Dit wordt dé kerstmarkt van Drenthe! Sfeer gegarandeerd. Een sprookjesachtig tafereel door alle verlichte boerderijen en bomen...
De kramen komen door het hele dorp te staan en op de Brink komt muziek en een levende kerststal en de nodige koek en sopie. Alle kramen en het dorp worden prachtig aangekleed en verlicht.
Orvelte is bij uitstek dé locatie voor een sfeervolle kerstmarkt. Slenteren over de klinkerweggetjes, onderweg een glaasje warme chocolademelk of gluhwein...rookworst en currywurst zal niet ontbreken.
Alle winkeltjes en horeca gelegenheden blijven geopend tijdens de kerstmarkt.

Kerstmarkt Orvelte - gratis toegang

Zaterdag 11 december 2021  14.00-21.00 uur
Zondag 12 december 2021 11.00-18.00 uur
Zaterdag 18 december 2021 14.00-21.00 uur
Zondag 19 decenber 2021 11.00-18.00 uurBezoekers kunnen het dorp binnen lopen vanaf P1 en/of P2 er komt een verplichte route zodat we de markt Corona proof houden. Er worden extra mensen ingezet om de doorloop en het éénrichting verkeer controleerbaar te houden. Als een ieder zich aan deze eenvoudige maatregel zal houden wordt het een prachtige kerstmarkt. 

Wanneer u vanaf het parkeerterrein loopt en rechts aanhoud is dat heel fijn. Wanneer u het dorp verlaat terug naar de parkeerplaats ook weer rechts aanhouden en de anderhalve meter maatregel zal soepel verlopen. Verder de doorloop er in houden, Orvelte is niet groot, is het ergens wat drukker? Dan loopt u toch even een rondje extra? Samen houden we Corona onder controle!!! Dankuwel. Oja...snotterbel? Dan thuis blijven sorry.

Deelnemen als standhouder? Stuur een mail naar hetbrokantien@gmail.com

deelname alleen voor 2 dagen, kraam incl. btw en verlichting 110 euro. 's nachts bewaking aanwezig. verplichte looproute bezoekers